Kindermishandeling

In Nederland komen jaarlijks naar schatting 120.000 tot 160.000 kinderen thuis in aanraking met kindermishandeling. Aan dit geweld overlijden gemiddeld 50 tot 80 kinderen. Het is essentieel voor al deze kinderen dat mensen in hun nabije omgeving dit opmerken en er iets mee doen!

Wat kan jij doen? Als professional binnen de zorg, en dus als begeleider binnen Inzowijs kom je met deze kinderen en hun gezinnen in aanraking. Het is daarom van groot belang dat je de signalen herkent, kan interpreteren en weet wat je ermee moet doen. Daarnaast ben je als begeleider verplicht om volgens de meldcode kindermishandeling te werken. Wij vinden het belangrijk dat elke begeleider op de hoogte is van alle informatie die tijdens de training wordt aangeboden. Daarom is ons streven dat alle begeleiders binnen Inzowijs deze training hebben gevolgd. Je krijgt dan ook voor deze training 2 uur uitbetaald.

Kosten -
Accreditatiepunten -
Toetsing -
Certificaat -
Trainers Eva van Wijck en Maartje Rupert (aandachtsfunctionarissen zorgelijke signalen en veiligheid)

Wij hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, vol = vol. Aanmelden kan tot uiterlijk twee weken van te voren, door onderstaand formulier in te vullen.

Privacyverklaring