Oplossingsgericht werken

Inzowijs werkt volgens uitgangspunten van oplossingsgerichte therapie. Heb je interesse in meer theoretische diepgang in het oplossingsgericht werken? In samenwerking met Praktijk Mees biedt WIJS de training 'Oplossingsgericht werken' aan.

Annemarie Wilschut en Geerte Vijverberg van Praktijk Mees maken jullie tijdens de training 'Oplossingsgericht werken' bekend met deze methode. Naast de achtergronden en uitgangspunten van oplossingsgerichte therapie zal vooral aandacht zijn voor het leren toepassen van elementen uit de oplossingsgerichte therapie in de contacten met cliënten en hun ouders. Deelnemers leren hoe zij in gesprekken meer duidelijkheid verkrijgen over de gewenste situatie en uitkomsten voor de cliënten en hoe daarbij aangesloten kan worden. Deelnemers leren herkennen met welk type cliënt ze te maken hebben en hoe dat eigen vraagstelling en handelen beïnvloedt.

Kosten -
Accreditatiepunten 6,5 (alleen SKJ registratie Jeugd- en gezinsprofessionals)
Toetsing Om de cursus succesvol af te ronden, moet na afloop een schriftelijke opdracht ingeleverd worden. Deze moet uiterlijk vier weken na afronding gemaild worden naar de zorgcoördinator die bij jouw casus hoort. Tijdens de cursus wordt de opdracht uitgelegd.
Certificaat tijdens de cursus gaat een deelnamelijst rond. Zorg ervoor dat jij hierop aangeeft aanwezig te zijn geweest. Indien jij bij het SKJ geregistreerd staat is het van belang dat jij op dit formulier ook je registratienummer noteert, zodat deze ook op jouw cer
Trainers Geerte Vijverberg en Annemarie Wilschut

Wij hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, vol = vol. Aanmelden kan tot uiterlijk twee weken van te voren, door onderstaand formulier in te vullen.

Privacyverklaring