Oplossingsgericht werken - praktische handvatten in de begeleiding

Inzowijs werkt volgens uitgangspunten van de oplossingsgerichte therapie. Dit betekent dat wij de (persoonlijke) ontwikkeling van cliënten zodanig stimuleren dat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren. Er wordt gewerkt met concrete en haalbare doelen voor zowel de cliënt als het gezin.

Tijdens de training Oplossingsgericht werken – praktische handvatten in de begeleiding, nemen de trainers van WIJS je mee in het oplossingsgericht werken in de praktijk. We staan kort stil bij de theorie en uitgangspunten van het oplossingsgericht werken (tip: interesse in meer theoretische diepgang, ga naar de training 'Oplossingsgericht werken'), waarom we bij Inzowijs volgens deze werkwijze begeleiden en wat we van jou als begeleider hierin verwachten. Tijdens de training is er daarnaast genoeg tijd om interactief aan de slag te gaan met de praktische toepassingen. 

Wij vinden het belangrijk dat elke begeleider op de hoogte is van alle informatie die tijdens de training wordt aangeboden. Daarom is ons streven dat alle begeleiders binnen Inzowijs deze training hebben gevolgd. Je krijgt dan ook voor deze training 2 uur uitbetaald.

Kosten -
Accreditatiepunten -
Toetsing -
Certificaat -
Trainers Eva van Wijck en Franca van Eck

Wij hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, vol = vol. Aanmelden kan tot uiterlijk twee weken van te voren, door onderstaand formulier in te vullen.

Privacyverklaring