Voor gemeenten

Dagelijks gaan wij er met ons team voor om ‘onze’ kinderen en jongeren de beste zorg te leveren! De school-, thuis- en groepsbegeleiding die wij bieden richt zich op een brede groep jeugdigen. Dit betreft kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar met lichte tot matig complexe problematiek. De ondersteuning is flexibel, laagdrempelig, zoveel mogelijk op maat en van hoge kwaliteit. Wil je als gemeente weten hoe wij dit waarborgen? Lees dan snel verder.

Wij koesteren onze talenten

Wij werken uitsluitend met gemotiveerde hbo- en wo-studenten (of net afgestudeerden) aan sociale studies. We hebben veel oog voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van deze talenten. Ze doen bij ons relevante werkervaring op en door coaching en training blijven zij groeien als hulpverleners. Zo fungeren wij als springplank en komt het direct de kwaliteit van zorg ten goede.

Goed om te weten

Elke collega die bij ons start, is in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Alle begeleiders vallen daarnaast onder de supervisie van een SKJ-geregistreerde zorgcoördinator conform de norm van de verantwoorde werktoedeling. Wij zijn ISO-gecertificeerd (9001:2015) waardoor ons kwaliteitsmanagementsysteem op orde is en we voldoen aan de geldende normeisen. We doen kortom wat we zeggen en we zeggen wat we doen!

Meer informatie

In onze missie en visie lees je meer over Inzowijs en waar wij als jeugdhulporganisatie voor staan. Wil vanuit jouw gemeente met ons samenwerken? Laten we kennismaken! Want bij Inzowijs werken we graag met elkaar aan betere jeugdhulp. Neem contact op via info@inzowijs.nl of bel 071 - 57 686 37 en vraag naar onze directeur Edwin Bijsterveld.