Over Inzowijs

Welkom bij Inzowijs! Dagelijks zetten wij ons met ontzettend veel plezier en passie in om een zo breed mogelijke groep jeugdigen te begeleiden. Dit doen we met een enthousiast en hecht kantoorteam, ervaren zorgcoördinatoren en (startende) jeugdhulpprofessionals in de regio’s Haaglanden, Holland Rijnland, Noord-Holland en Utrecht. 

Wat wij doen?

Onze gemotiveerde hbo- en wo-opgeleide collega's ondersteunen kinderen, jongeren en jongvolwassenen met lichte tot matig complexe problematiek. Thuis, op school, op de groep of in het samenzijn met leeftijdsgenoten tijdens de Wijsdagen. Wij begeleiden onder andere bij het aanleren van sociale vaardigheden, emotieregulatie en/of het vergroten van de zelfredzaamheid.

Waarin we uitblinken…

Bij Inzowijs is elk kind eigenaar van zijn of haar plan en ontwikkelproces; we geven samen richting aan de toekomst. Op een creatieve manier denken wij met kind, ouder(s) en andere betrokkenen mee. De zorg die wij bieden is persoonlijk, laagdrempelig, flexibel én van hoge kwaliteit. We hebben dan ook veel oog voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze talenten en zijn ISO-gecertificeerd.

Inzowijs voor iedereen

Diversiteit en inclusie; hoe gaan wij daarmee om? Ons team bestaat uit veel verschillende mensen. Dit verschil zit hem in talent, overtuiging, voorkeur, waarde, gedrag of cultuur. En iedereen hoort erbij. Elke collega en iedere cliënt kan bij ons rekenen op gelijke behandeling. Samen gaan we voor hetzelfde doel; zoveel mogelijk gezinnen blij maken!

Meer informatie

Wil je meer weten of samenwerken met Inzowijs? Neem tijdens werkdagen contact op met het hoofdkantoor in Leiderdorp via 071 - 57 686 37 of info@inzowijs.nl.