Praktische informatie

Privacy

Bij Inzowijs gaan we zeer zorgvuldig om met de persoonsgegevens van cliënten, collega’s en andere betrokkenen. Om ieders privacy te bewaken, hebben wij Annelies Jansen als functionaris gegevensbescherming aangesteld. Wil je weten hoe wij met jouw privégegevens omgaan en wat hierin precies je rechten zijn?

Lees meer

Vertrouwenspersoon

Alle kinderen, ouders en verzorgers die te maken hebben met jeugdhulp, hebben recht op een onafhankelijke vertrouwenspersoon. Inzowijs is aangesloten bij Jeugdstem. Voor gratis ondersteuning kun je dan ook aankloppen bij deze zelfstandige stichting. 

Lees meer

Klachten

Wij doen er alles aan om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen. Toch kan het voorkomen dat je ergens ontevreden over bent. Wij vinden het belangrijk dat deze onvrede niet blijft voortbestaan en vragen je contact met ons op te nemen. Dan kunnen we hier iets aan doen en samenwerken aan het verbeteren van de zorgverlening. 

Lees meer

Cliëntenraad

Onze cliëntenraad, ook wel ouder- of medezeggenschapsraad genoemd, bestaat uit zo’n vijf enthousiaste ouders of verzorgers waarvan een of meerdere kinderen langere tijd in zorg zijn bij Inzowijs. Zij buigen zich samen over zorginhoudelijke en organisatorische kwesties, zoals ons aanbod of nieuwe beleidszaken.

Lees meer

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen houdt toezicht op het beleid van de raad van bestuur van Inzowijs en voorziet de directie van advies. Marion Goedhart en Roland de Wolf zijn onze betrokken rvc-leden. Marion heeft jarenlange werkervaring binnen de jeugdzorg, onder andere als transitiemanager jeugdhulp bij de gemeente Leiden en directeur Jeugd- en Gezinsteams in Holland Rijnland. Roland heeft veel bestuurservaring opgedaan binnen de ouderenzorg en is deskundig op het gebied van kwaliteit en zorghuisvesting.

Goed om te weten voordat we de zorg starten

Voordat we de zorg vanuit Inzowijs starten, vertellen we je als ouder of verzorger natuurlijk alles wat je hierover moet weten. Op deze pagina zetten we nog even een aantal praktische zaken voor je op een rijtje.

Lees meer