De Zorgfabriek

De Zorgfabriek is kortgezegd een uitzend- en detacheringsbureau voor young professionals in zorg, onderwijs en het sociale domein. Wil je weten hoe de samenwerking met deze partner eruitziet? Je leest er alles over op deze pagina.

Werkervaring opdoen bij Inzowijs

Vanaf het derde studiejaar aan een sociale hbo- of wo-opleiding is Inzowijs dé plek om praktijkervaring op te doen. Wij bieden studenten of net-afgestudeerden een flexibele (bij)baan waarin zij één-op-één werken met kinderen en jongeren met lichte tot matig complexe problematiek. Dit doen zij in de rol van ambulant begeleider. Wanneer deze collega's toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan, helpen wij echter ook graag verder.

Op zoek naar een startersfunctie

Wij brengen hen met plezier in contact met een van de collega's van De Zorgfabriek in Leiderdorp. Zij begeleiden werkzoekenden met veel enthousiasme en kennis van het werkveld in de zoektocht naar een gave startersfunctie in de jeugdhulp. Elke talentcoördinator heeft een zorgachtergrond en begrijpt daardoor goed wat hiervoor nodig is en welke uitdagingen je pad kunnen kruisen. De Zorgfabriek is een toffe, goede werkgever en biedt haar werknemers onder andere werkbegeleiding, loopbaancoaching en (SKJ-)advies aan.

Meer informatie

Op deze manier vormen we samen een springplank voor zorgtalent. En aangezien we in hetzelfde pand zitten, weten we elkaar ook nog snel te vinden! Kijk voor meer informatie en baankansen op www.dezorgfabriek.nl