Jeugdteams Leidse Regio

Jeugdteams Leidse Regio: dé plek voor zorg, advies en ondersteuning voor jeugd en gezin. De stichting is actief in de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude. Lees waarom wij een van de partnerorganisaties zijn!

Samen staan we sterker

Door als jeugdhulpverleners in omgeving Leiden goed samen te werken, helpen we gezinnen beter. Dat is waarom wij partner zijn en onze maatschappelijke en regionale bijdrage leveren aan dit initiatief. Hulp in de regio wordt wijkgericht georganiseerd, er is één locatie per stadskern, één contactpersoon voor alle vormen van jeugdzorg in het gezin en één werkwijze. Wel zo overzichtelijk.

Voor wie?

Als ouder of verzorger klop je aan bij een van de jeugdteams in jouw wijk als je je zorgen maakt over de opvoeding of ontwikkeling van je kind. Thuis, op school of in de sociale omgeving. Als verwijzer kun je bij Jeugdteams Leidse Regio terecht voor advies, de inzet van ambulante en specialistische jeugdhulp. Ook Inzowijs is een van de gecontracteerde jeugdhulpaanbieders. Wij kunnen worden ingezet voor ambulante, school- of groepsbegeleiding.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze samenwerking? Stuur een e-mail naar info@inzowijs.nl of kijk voor meer informatie op www.jeugdteamsleidseregio.nl.