Groepssollicitatie

Solliciteren in groepsverband; hoe gaat dat in zijn werk? Wanneer we enthousiast zijn over jouw motivatie en CV bellen we je voor een afspraak op een van onze locaties. Tijdens zo’n groepssollicitatie stellen wij vast of de rol en taken van Inzowijs-begeleider op jouw lijf zijn geschreven. Geen wedstrijdje wie het beste is, maar een fijne en ontspannen manier om Inzowijs en natuurlijk je potentiële collega’s te leren kennen. Lees er alles over op deze pagina.

Wat kun je verwachten?

De sollicitatie duurt zo’n anderhalf uur. De groep bestaat uit ongeveer zes tot acht sollicitanten en twee of drie zorgcoördinatoren. Onze zorgco’s zijn ervaren psychologen en pedagogen, zij vertellen je graag alles over werken bij Inzowijs. Verder maken we kennis met elkaar, bespreken we een casus, is er uiteraard tijd voor een individueel gesprek en het stellen van vragen. 

Het vervolg

Om een completer beeld te krijgen van jouw kwaliteiten en leerpunten, nemen we na afloop altijd contact op met een door jou opgegeven referentie. Op basis van alle indrukken en informatie besluit het sollicitatieteam weloverwogen of je wel of niet bent aangenomen. We bellen je hierover binnen enkele dagen. Een spannend moment! Ben je aangenomen, dan vertellen we je over diverse praktische zaken en leggen we je mogelijk zelfs al een aanvraag voor.

Niet vergeten...

Zorg dat je tijdig de contactgegevens van jouw referent tijdig met ons deelt. Ben je verhinderd? Meld het minimaal één dag van tevoren in verband met de voorbereidingen via begeleiders@inzowijs.nl of 071 - 57 686 37. Mail of bel ons natuurlijk ook als je een vraag hebt!