Inzowijs als werkgever

Werken bij Inzowijs betekent dat je investeert in jouw carrière in de (jeugd)zorg. Je doet relevante werkervaring op en vergroot je kansen op een mooie vervolgstap. Jouw professionele en persoonlijke groei als hulpverlener heeft voor ons prioriteit, vandaar dat wij opleidingsbureau WIJS hebben opgericht. En misschien wel het belangrijkste: als je bij ons aan de slag gaat, kom je in een warm bad terecht! We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuisvoelt en combineren hard werken graag met gezelligheid. Benieuwd naar wat we je nog meer te bieden hebben? Lees dan snel verder.

Praktijkervaring

Wij bieden jou de unieke mogelijkheid om vanaf het derde jaar van je studie of kort na afronding ervan praktijkervaring op te doen. Dit ga je doen in de rol van ambulant begeleider bij een gezin thuis, op een school of op onze groep. Inzowijs biedt doelgerichte begeleiding aan kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar met lichte tot matig complexe problematiek. De doelgroep kenmerkt zich door de enorme variatie in type hulpvraag en leeftijd. Dat maakt het werk interessant, leerzaam en het zorgt voor een fantastische toevoeging aan jouw CV!

Coaching en training

We hebben oog voor jouw talent en begrijpen dat je graag wilt groeien als professional en als mens. Daar helpen we je bij door je te coachen, trainen en inspireren. Wij investeren daar oprecht veel in vanaf het moment dat je bij ons in dienst komt en zolang je begeleider bent. Denk bijvoorbeeld aan een kick-off voor startende begeleiders, ons eigen trainingsbureau WIJS en persoonlijke coaching door een ervaren zorgcoördinator die je cliënt goed kent, altijd voor je klaarstaat en je begeleidt in je ontwikkeling.

Flexibiliteit

Werken bij Inzowijs is flexibel, omdat je:

  • zelf aangeeft waar en wanneer je aan de slag kunt;
  • flexibel bent tijdens vakantie- en tentamenperiodes;
  • op een aanvraag reageert op basis van jouw ervaring, kennis en interesses;
  • bij een kennismaking met het gezin zelf kiest of je wel of niet start (voor hen geldt dat trouwens ook).

De flexibiliteit die jij zoekt, zoeken onze cliënten ook. Zij komen vaak met een specifieke hulpvraag voor bepaalde locaties en momenten in de week. Dankzij en met jou kan Inzowijs, in tegenstelling tot grote zorginstellingen, hierop inspelen en schalen we zorg op en af wanneer nodig. Het zit dus echt in ons DNA.

Springplank

Misschien ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan omdat je begeleiding is afgerond of je een vaste baan zoekt. Ook dan denken we met je mee. We werken al jaren intensief samen met De Zorgfabriek. Zij helpen je met veel enthousiasme en kennis van het werkveld in je zoektocht naar een gave startersfunctie in de jeugdhulp. De Zorgfabriek is een toffe én goede werkgever en biedt haar werknemers onder andere werkbegeleiding, loopbaancoaching en (SKJ-)advies aan.

Wat wij van jou vragen?

Natuurlijk verwachten wij ook iets van jou. Het is voor onze cliënten heel fijn wanneer je in ieder geval een jaar met een kind of jongere aan de slag kunt. Verder is het nodig dat je minimaal derdejaarsstudent bent aan een hbo- of wo-opleiding Social Work, (Toegepaste) Psychologie, Pedagogiek of vergelijkbaar. En wij vinden het top als je al enige ervaring hebt met het werken met kinderen en jongeren. Ben jij enthousiast en gemotiveerd om bij ons te werken? Check de openstaande vacatures!

Arbeidsvoorwaarden

Zoals alle medewerkers in de geestelijke gezondheidszorg, val je onder de CAO GGZ. Een greep uit onze prima arbeidsvoorwaarden:

  • Je krijgt een salaris van minimaal € 18,69 bruto per uur inclusief toeslagen en vakantiegeld.
  • Er is een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,21 per kilometer of gemaakte ov-kosten en indien nodig kun je gebruikmaken van een ov-businesscard of -fiets.
  • We bieden een 0-urencontract zodat je de begeleiding eenvoudig combineert met een studie of een andere baan.
  • Jouw uren variëren van 1-20 uur per week afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de aanvragen die je oppakt.