Perron71

In 2021 zijn we in Leiden gestart met onze naschoolse zorggroep Perron71. Hier begeleiden we kinderen en jongeren die overdag naar Mytylschool De Thermiek gaan. Zij bieden (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen met een chronische ziekte, verstandelijke en/of fysieke beperking. Lees op deze pagina alles over dit bijzondere project.

Wie, wat, waar?

Van maandag- tot en met donderdagmiddag vangen wij in een klaslokaal van De Thermiek een aantal groepen op van 15.00 tot 18.00 uur (op woensdag vanaf 12.15 uur). Perron71 is een veilige plek waar leerlingen na schooltijd de dag op een rustige en gestructureerde manier voortzetten. Iedereen ontdekt, leert en groeit hier op zijn of haar eigen tempo! Het vaste team bestaat uit pedagogisch geschoolde begeleiders, verpleegkundigen en zorgcoördinatoren die allemaal door het vuur gaan voor deze fantastische doelgroep.

Begeleiding bij Perron71

Op deze naschoolse zorggroep van Inzowijs bieden wij:

  • ondersteuning bij gedrag en fysieke begeleiding;
  • een duidelijke structuur;
  • (medische) verzorging;
  • activiteiten aansluitend bij de interesse en binnen de mogelijkheden van het kind;
  • kortom, een fijne tussenstop op de reis van school naar huis!

Meer informatie

Is jouw interesse gewekt en wil je als begeleider ervaring opdoen op deze dynamische werkplek? Check of er openstaande vacatures zijn of meld je aan voor de reservepool via perron71@inzowijs.nl. Ook als ouder, verzorger, school of verwijzer kun je natuurlijk jouw vragen stellen. Ons team geeft je zo snel mogelijk antwoord.